webdesign services

Een website moet betaalbaar zijn voor iedereen.
Vraag dus altijd vrijblijvend een offerte aan!

Richard Meppelink

Fris webdesign uit Coevorden, gebruiksvriendelijkheid met een heldere functionaliteit!

Een goede internetsite dient op uw bedrijf te zijn toegesneden.

Laat doormiddel van uw website een professionele indruk achter van uw onderneming. Het internet is vaak de eerste plek waar men zoekt als men iets wil weten over uw bedrijf. Dit betekend dat potentiële klanten via uw website een eerste indruk van uw bedrijf opdoen. Het is dan ook belangrijk dat uw website de juiste uitstraling heeft, en daarnaast overzichtelijk en makkelijk in gebruik is.

webdesign
Heldere ideeën!

Meppelink Media biedt een breed scala aan mogelijkheden, van kleine websites met basisinformatie tot database gestuurde oplossingen.

Bij het ontwerpen van een website houdt Meppelink Media rekening met een aantal factoren die invloed hebben op het uiteindelijke resultaat. Gedacht moet worden aan uw eisen en wensen, uw doelgroep, het doel van uw website en natuurlijk het beschikbare budget.

Meppelink Media streeft naar een combinatie van mooi webdesign, een duidelijke navigatiestructuur, interactiviteit en inhoudelijke informatie.

Ons motto is: Kies voor een site die bij u past!

Uw website geschikt voor zowel mobiele telefoon, tablet als computer?

Responsive webdesign is hiervoor de uitkomst. Met deze techniek maak je één website, die zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarop deze bekeken wordt. De gebruikerservaring voor uw website zal door responsive webdesign aanzienlijk toenemen.

Uw "verouderde" website is aan een re-design toe!

De levensduur van een website is niet onbeperkt. Een goede site dient met de verwachtingen van de bezoeker en de nieuwste ontwikkelingen op internetgebied mee te groeien. Het kan daarom heel goed zijn dat een website die eerder als goed werd beschouwd niet meer aan de hedendaagse normen voldoet.

Is uw website ook aan vernieuwing toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uw website bijhouden.

Het inhoudelijk beheren van uw website wordt kinderspel met een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Meppelink Media werkt al jaren met bewezen open source systemen als Joomla en Wordpress. Systemen waar miljoenen gebruikers dagelijks dankbaar gebruik van maken. Bovendien bent u dus niet aan ons gebonden. Wij zijn van mening dat klanten de vrijheid moeten hebben om te kunnen gaan en staan waar ze willen en niet afhankelijk moeten worden gemaakt middels "eigen"systemen.

Webshop ontwikkeling.

Wilt u een webshop laten maken? Meppelink Media ontwikkelt webshops met verschillende webshop software, zodat we altijd een product kunnen aanbieden dat bij u past en met uw ambities en strategie meegroeit.

webshop software

Domeinregistratie en webhosting.

Niet heel interessant, maar wel erg belangrijk. Bij ons wordt dit allemaal voor u geregeld.Wij bieden een stabiele hostingomgeving voor uw website of webshop. Ook voor domeinregistratie en domeinverhuizing kunt u bij ons terecht.

Wij werken met heldere afspraken. Inhoudelijk en technisch onderhoud voeren wij vaak als service uit. Mocht het toch iets langer duren, dan gebeurt dat altijd in overleg. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Richard Meppelink
partners
Naast webdesign Services als: webdesign, responsive webdesign, webshops, domeinregistratie, webhosting en internet applicaties, leveren wij ook diensten op het gebied van grafische vormgeving en internet marketing.

Internet & Media bureau Meppelink Media te Coevorden

Meppelink Media  -  Gezina v/d Molenstraat 2  -  7741 ZC Coevorden  -  06 502 55 633 - info@meppelinkmedia.nl - Algemene voorwaarden